11 березня 2019 , 16:55 2074

ТОВ "ВП "УКРКАБЕЛЬ" почав виробництво дроту ізольованого для повітряних ліній електропередач марок AsXSn (СІП-5нг)

Провід призначений для відгалужень від магістральних повітряних ліній електропередачі і для прокладки по стінах будівель і інженерних споруд. Номінальна напруга 0,6 / 1 кВ частотою 50 Гц.

Структура проводу:
• Струмопровідна жила - алюмінієва багатодротяна ущільнена, перетином від 16,0 до 240,0 мм2;
ізоляція - світлостабілізований зшитий поліетилен, що не поширює горіння.
AsXSn самонесущий провід (s) з алюмінієвими жилами (A), візоляціі з «зшитого поліетилену» стійкого до впливу ультрафіолетового (сонячного) випромінювання (XS) і поширює горіння (n).

Для ізоляції проводу застосовуються інноваційні матеріали виробників з Європи та Азії, які гарантують якість.

Ізоляція виконана методом екструзіііз «зшитого» поліетилену, стійкого до впливу ультрафіолетового (сонячного) випромінювання і антіперена, з подальшою "зшивкою" в паровій бані. Ізоляція не поширює горіння (випробування згідно ДСТУ 4809: 2007 Пн. 4.1, метод ДСТУ EN 60332-1-2 діє до: 2016). Ізоляція щільно прилягає до жил, але не зварена з ними, і її можна легкоснімать при монтажі.


Використання ізольованих повітряних проводів по з рівнянню з голими проводами має цілий ряд переваг, а саме:
• збільшення безаварійності роботи ліній передачі:
• увеліченіебезопасності;
• можливість виконання більшості робіт під напругою, завдяки використанню повністю ізольованою арматури, натяжних затискачів, відгалужувальних затискачів, що пробивають ізоляцію та ін .;
• можливість будівництва однієї лінії як живильної, так і вуличного освітлення, можливість монтажу на тих же опорах та інших проводів, наприклад ліній різної напруги.

Назад до всіх публікацій