24 липня 2018 , 13:14 2339

Знайомство з підприємством “Укркабель”

      «Бренд «УКРКАБЕЛЬ» почав своє існування більше 100 років тому. Київський кабельний завод - перше в нашій країні підприємство по виробництву електричних провідників - було створено як акціонерне товариство в 1900 році. Майже через два десятиліття завод став державним підприємством і отримав назву «Укркабель» (Київський кабельний завод). Підприємство знають як унікальне у своїй сфері, продукція забезпечує прогрес у таких важливих напрямках виробництва, як електромашинобудування та металургія, приладобудування та залізничний транспорт, радіо та хімічна промисловість, будівельна промисловість, комунальне та сільське господарство. Ми в свою чергу, всіляко продовжуємо кращі традиції «УКРКАБЕЛЯ».

      
Наше підприємство випускає кабель та дрот під власною торговою маркою «Укркабель», що гарантує відповідність ГОСТу запропонованої нами продукцією. Вся продукція сертифікована Державною системою сертифікації УкрСЕПРО, а також проходить обов'язковий контроль в випробовувальній лабораторії, яка за результатами аудиту відповідає усім вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 "Системи керування вимірюванням. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання" та підтверджує сертифікатом якості кожну партію товару.

       Ми пишаємося нашою причетністю до реалізації великих будівельних проектів в Україні. Продукція нашого підприємства функціонує на підприємствах вугільної та оборонної промисловості, морських портах, атомних та теплових електростанціях, машинобудівних і металургійних заводах, комунальних, будівельних компаніях України.

Виробництво кабелю піднесене до степеня мистецтво.
Укркабель
Назад до всіх публікацій